Helaas is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaaten. Onze excuses voor het ongemak

Begrippenlijst

Moet ik verzendkosten betalen?
Bestellingen in Nederland worden gratis bezorgd.  Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij € 6,50 verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Je hebt het recht om de ontvangen goederen binnen 30 dagen aan Gotobags.nl te retourneren. Meld je retourzending altijd van tevoren even per e-mail aan. Stuur het artikel ongebruikt en onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking terug, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd, samen met een kopie van de factuur. Je krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag teruggestort.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd van bestelde artikelen is meestal 1 werkdagen. Indien de levertijd langer is, nemen wij contact met je op.

Zijn er kosten aan verbonden aan het retourneren?
De kosten van het retourneren zijn voor Gotobags.nl. Je kunt het natuurlijk ook terugbrengen bij één van onze filialen. Mocht je de tas willen ruilen voor een andere tas, dan zijn de (retour) verzendkosten naar Gotobags.nl voor Gotobags.nl. De verzendkosten van de nieuwe tas naar jou nemen wij ook voor onze rekening.

Hoe wordt de bestelling bezorgd?
Je bestelling wordt bezorgd met PostNL.

Wat is IDEAL?
Met IDEAL kun je vertrouwd en veilig je aankopen betalen op basis van de specifieke beveiligingsmethode van je eigen bank. Zodra je wilt betalen, word je doorgelinkt naar het inlogscherm van je eigen bank waar u de betaling kunt afronden.

-