Helaas is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaaten. Onze excuses voor het ongemak

Betaalmethoden

GoToBags.nl biedt je de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL
Als je kiest voor iDEAL dan betaal je via het betrouwbare internetbankieren via je eigen bank. iDEAL is een initiatief van de Rabobank, ABN-AMRO, ING. Het is een zeer veilige en gemakkelijke manier van betalen op internet. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het betalen via iDEAL.

Creditcards
Bij GoToBags.nl kun je ook met je MasterCard, VISA en Eurocard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Na verificatie wordt je bestelling direct verstuurd! Je gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Voor creditcardbetalingen brengt GoToBags.nl geen kosten in rekening.

Bank/Giro-overboeking
Nadat  de bestelling is geplaatst, maakt je het bedrag over op ons bankrekeningnummer. Zodra wij het geld ontvangen hebben worden je artikelen verzonden. Je kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL69 ABNA 0459 5567 03 t.n.v. Mentawai B.V. te Haarlemo o.v.v. je e-mailadres en je ordernummer. 

Betaal na Ontvangst
GoToBags.nl biedt naast de bovenstaande betrouwbare betaalmogelijkheden als iDEALen Creditcard ook de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'. Bij de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst' wordt de financiele afwikkeling van de digitale factuur overgenomen en afgehandeld door MultiFactor, een dochteronderneming van Multisafepay. De betalingstermijn is 14 dagen. De maximale waarde van de bestelling mag niet hoger zijn dan € 300,00. Indien de waarde van uw winkelmandje boven dit bedrag uitkomt, wordt deze betaaloptie binnen de online kassa niet getoond. Voor deze betaalmethode brengt GoToBags.nl € 1,95 in rekening.

Hoe werkt 'Betaal na Ontvangst' U selecteert in de webshop de producten die u wilt bestellen en na het invoeren van uw persoonsgegevens en afleveradres (Let op! Postbussen worden niet geaccepteerd!) selecteert u de betaaloptie 'Betaal na Ontvangst'. Vervolgens wordt u verzocht uw geboortedatum en bankrekeningnummer in te voeren. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor online een 'real-time' gegevenscontrole uit aan de hand van uw persoonlijke gegevens en bankrekeningnummer.
Met uw verzoek tot 'achteraf betalen' gaat u automatisch akkoord metachteraf betalen de acceptatievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van MultiFactor. Als uw verzoek is geaccepteerd wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld, wordt u bestelling direct verwerkt en ontvangt u na enkele dagen via de e-mail een betaalverzoek van MultiFactor om de gekochte producten te betalen. U betaalt hierbij het bedrag direct aan MultiFactor en niet aan GoToBags.nl. Mocht uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het te bestellen product betalen via een andere betaalmethode in de kassa. U kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. GoToBags.nl heeft op geen enkele wijze inzicht en invloed op de autorisatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de MultiFactor website. De betaalmethode 'Betaal na Ontvangst' is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten

-