Helaas is het momenteel niet mogelijk om een bestelling te plaaten. Onze excuses voor het ongemak

Verzenden & Retourneren

Levertijd
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Indien de levertijd langer is, nemen wij contact met je op. Al onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden. Voor bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij € 6,50 verzendkosten.


Afhalen / bezorgen
Je kunt je tas laten bezorgen, maar ook in een van onze winkel komen afhalen. Dat kun je aangeven bij de opmerkingen bij  "de afrekenpagina".  Voldoet de tas niet aan jouw verwachtingen? Dan mag je deze binnen 30 dagen aan GoToBags.nl terugsturen. Doe dat wel in de originele verpakking. Je krijgt dan uiteraard je geld terug. Zie ook de algemene voorwaarden.

Retouren
Als je aanspraak wilt maken op de garantie, dan kun je in onze winkels terecht of je stuurt het artikel op naar onderstaand adres. Zie ook de algemene voorwaarden. Je mag je aankoop binnen 30 dagen aan Gotobags.nl terugsturen. Meld dat van tevoren wel altijd even per e-mail aan. Stuur de artikelen ongebruikt en onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking terug, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd, samen met een kopie van de factuur. Je krijgt dan naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort. "GoToBags vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij GoToBags aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. GoToBags gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument''. Als je van Service en Garantie of Retouren gebruik wilt maken, ga dan naar ons contactformulier.

Contactgegevens
Gedempte Oude Gracht 50
2011 GS Haarlem

Telefoon              023-7515712 
Email        Info@gotobags.nl
IBAN        NL69ABNA0459556703
Bic        ABNANL2A
Kvk-nummer       24422338
BTW-nummer       NL818526257B01
         
-